Σημαντικά Νέα

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ! Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΣΚΟΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ!

ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!

Ο ΜΑΚΡΟΒΙΏΤΕΡΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας και εκλεγμένος με το συνδυασμό του δημάρχου Αλμωπίας, Δημ.Βέσκος, έχει υποβάλει γραπτώς την παραίτηση του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Δημ.Επιχ. των Λουτρών! 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας ο Δημ.Σύμβουλος Δημήτρης Βέσκος προ ημερών έχει καταθέσει την παραίτηση του και η απόφαση του αυτή έχει φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση το Δήμαρχο που φαίνεται να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, μια και κλειδωνίζεται πλέον συθέμελα ο συνδυασμός του.

"Κακές γλώσσες" αναφέρουν ότι ο Προέδρος και νυν Δημάρχος Λουτρών, Δημ. Μπίνου στη διαχείρηση της επιχείρησης απογοήτευσε πολλές φορές με τις επιλογές του το Δημήτρη Βέσκο!
Ο Δήμαχος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αποδεκτή, αλλά ούτε και έχει απορρίψει την αίτηση του. 

Έτσι ο νυν Δήμαρχος με τη διαχείρηση του συνολικά έχει καταφέρει για δεύτερη φορά μετά την αποχώρηση του Χρήστου Χουρσόγλου από το συνδυσμό να φέρει σε θέση "άμυνας" με τις επιλογές του και τον Δημήτρη Βέσκο. Δύο από τους πιο έμπειρους Δημοτικούς συμβούλους που διαθέτει σήμερα το Δ.Σ.Αλμωπίας και μάλιστα από το συνδυασμό του Δημάρχου! 
Για να μην προσθέσουμε και τη διαρκή "γκρίνια" του Προέδρου της Αριδαίας, Γρηγ.Ταρασίδη

Τελικά μετά από αυτή την εξέλιξη πολλές θα είναι οι απόψεις που θα αρχίσουν να επιβεβαιώνονται, ότι η κεφαλή του Δήμου ίσως να μην ήταν και ότι καλύτερο ...      ....στην παρούσα χρονική περίοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.