Σημαντικά Νέα

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΗΡΕ ΤΟ 2άρι Ο ΑΛΜΩΠΟΣ - ποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Το πολυπόθητο 2άρι πήρε ο Αλμωπός και νίκησε την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, που ηττήθηκε στην έδρα της με γκολ από τα αποδυτήρια!

Αν και ο Αλμωπός πήρε τη νίκη ο αντίπαλος του αρκετά σημαντικός , προσπάθησε στο δεύθετρο ημίχρονο και κατάφερε να επικρατήσει αλλά δυστυχώς το γκολ του Αλμωού ήταν καθοριστικό. Ο Αλμωπός κλείστηκε στο δευτερο ημίχρονο και δεχόταν αλλεπάλληες επιθέσεις από τον αντίπαλο του που παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κέρδισε πολές καλές ανυπώσεις.



Ο Αλμωπός που ξεκαθάρισε από την αρχή και έδειξε ποιός είναι ο νικητής κατάφερε και με βοήθεια την τύχη να προηγηθεί με γκολ από τα αποδυτήρια, σε μία σέντρα θεωρητικά αποτυχημένη, η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο του Δεληγιάννη και κατέληξε στα δίχτυα για το
0 - 1 (Ελευθεριάδης Θ. 2').

Στο 82' λάθος του πρώτου βοηθού, Δημόπουλου, που στέρησε το βαθμό της ισοπαλίας από τους γηπεδούχους, ακυρώνοντας κανονικό γκολ του Χαραλαμπίδη

Διαιτησία: Κάτης, Δημόπουλος-Δράγος (Φλώρινας)

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Θ. Ελευθεριάδης, Καμπάνης, Παπαζούρης, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης, Διαμαντίδης, Καπουσούζης, Κοβάτσης, Εθευθεριάδης Λ., Καραγιάννης.

ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου (Μιχ. Αλεξιάδης): Δεληγιάννης, Τσιαρτσιώτης, Αντωνιάδης, Μπιμπίρης, Χαραλαμπίδης, Μπιζιώτας, Κοτζατίσογλου Α. (56' Χαλαζωνίτης), Ζολώτας (46' Μπλάντος), Ζαχαριουδάκης (64' Βογδόπουλος).



Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στην Γ'Εθνική του1ου όμιλου


ΑΟ Καρδίας-Μακεδονικός Φούφα 0-0
ΑΕ Ποντίων-Αλμωπός Αριδαίας 0-1
Καβάλα-Ορφέας Ξάνθης 0-0
Δόξα Δράμας-ΑΠΕ Λαγκαδά 3-0
Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς 0-3
Απόλλων Παραλιμνίου-Δόξα Προσκυνητών 4-0
Εορδαϊκός-Καμπανιακός 3-0

Ο ΦΑΣ Νάουσας είναι σε ρεπό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.