Σημαντικά Νέα

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ...!!! 145 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ...

Σίγουρος για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εθνικές εκλογές, εμφανίστηκε πριν από λίγο ο Βασίλης Λεβέντης. Μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real fm ο Β. Λεβέντης εκτίμησε ότι θα κερδίσει και άνετα μάλιστα τις επόμενες εκλογές ο Κ. Μητσοτάκης, προέβλεψε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πάρει περίπου 145 βουλευτές και θα αναγκαστεί να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά.

Ο Β. Λεβέντης εξαοπέλυσε σφοδρή επίθεση στα κεντρώα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και άφησε σαφείς αιχμές για τον Α. Σαμαρά και τον Γ. Παπανδρέου. Όσον αφορά τις καταγγελίες του Β. Λεβέντη για την εταιρεία δημοσκοπήσεων που του πρότεινε χρήματα για να τον εμφανίσουν στο… 8%, δεν ανέφερε κανένα όνομα στελέχους ή εταιρείας δημοσκοπήσεων, αλλα επανέλαβε το περιστατικό επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να ξεδοντιάσει το συγκεκριμένο πρόσωπο για να μην τον εκθέσει!

 Παράλληλα ανέφερε ότι συνομίλησε με τον σύνδεσμο εταιρειών δημοσκοπήσεων και υπογράμμισε ότι η εταιρεία που τον πλησίασε δεν ανήκει στον σύνδεσμο αυτόν.

 http://fimotro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.