Σημαντικά Νέα

Οι αποδομητές της Ελληνικής Ιστορίας και του Χριστιανισμού δεν καταπιάνονται ποτέ με την λογική

Διαβάστε την απόλυτη φυσικότητα με την οποία εντάσσουν τα παραμύθια της Παλαιάς Διαθήκης στην επίσημη επιστημονική ιστορία του κόσμου που διδάσκουν στα παιδιά χωρίς να μεταφέρουν ούτε ίχνος αμφιβολίας για το αν ο Μωυσής και άλλα πρόσωπο της Παλαιάς Διαθήκης υπήρξαν όντως. 
Έχετε προσέξει ότι οι αποδομητές της Ελληνικής Ιστορίας και του Χριστιανισμού δεν καταπιάνονται ποτέ με την λογική και ιστορική αποδόμηση της Παλαιάς Διαθήκης; Είναι πάντα εκτός συζήτησης η Παλαιά Διαθήκη.Για κάποιον περίεργο λόγο ...κανένας από τα γνωστά κυκλώματα Ρεπούση κλπ ... δεν ασχολούνται με το απίθανο περιεχόμενο της Παλαιάς Διαθήκης. 
Και ξαφνικά την βλέπουμε να αποτελεί αξιόπιστη πηγή για ιστορίες που πρέπει να θεωρούνται αδιαμφισβήτητα γεγονότα.
Ρυθμίζοντας τη ροή του χρήματος κι ελέγχοντας τα μεγάλα ΜΜΕ μπορεί κανείς εύκολα να κατευθύνει τους πειναλέους ιστορικούς και δημοσιογράφους να μένουν μακριά από συγκεκριμένα θέματα και συγκεκριμένα πρόσωπα. 
Οι Εβραίοι περιγράφονται ως ΜΕΓΑΛΟΣ πολιτισμός...και οι Έλληνες ως απλά ...σημαντικός πολιτισμός. 
Τελικά ο μεγάλος πολιτισμός αυτός ...ζούσε νομαδικά, ήταν πολλοί αλλά σκόρπιοι ,...αλλά ήταν κυρίως μαζεμένοι στην Αίγυπτο ... Ανέδειξαν μόλις τρεις βασιλιάδες των οποίων την ύπαρξη πιστοποιεί μόνον η Παλαιά Διαθήκη που υποτίθεται την έγραφαν επί 1000 χρόνια σχεδόν. 
Καμία άλλη ιστορική αναφορά στον «μεγάλο» αυτό πολιτισμό που δεν αναφέρεται από κανέναν Έλληνα Ιστορικό της αρχαιότητας.
Βάζοντας όμως στοιχεία της Παλαιάς Διαθήκης στα βιβλία της επιστημονικής Ιστορίας των μικρών παιδιών , φυτεύοντας δηλαδή δια της βίας χρήσιμα παραμύθια στα παιδικά μυαλά ... πολύ δύσκολα θα μπορέσουν αυτά τα παιδιά να γίνουν υποδοχείς οποιασδήποτε διαφορετικής εκδοχής ...κι ας είναι άριστα τεκμηριωμένη.
Ομοίως ... οι πράκτορες-ιστορικοί επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι ΔΕΝ υπάρχει Ελληνικό Έθνος κι ότι είναι δημιούργημα του Διαφωτισμού ... αλλά δεν μας λένε ...τι γίνεται με Εβραϊκό έθνος; Υπάρχει ή όχι ξεχωριστή ΚΑΘΑΡΗ φυλή των Εβραίων στον θαυμαστό κόσμο της Ρεπούση; Γιατί δεν κάνουν αφιέρωμα στις γελοιότητες του Ομπάμα που αναφέρεται σε «Αμερικανικό»Έθνος; Γιατί το «Αμερικανικό» έθνος δεν θεωρείται σύντομο ανέκδοτο; 
Το Αμερικανικό «έθνος» δεν μπαίνει ποτέ στο κάδρο ...γιατί μέχρι σήμερα οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν και στέλνουν Αμερικανούς πολίτες στη σφαγή ...για λογαριασμό του Ισραήλ ...με πρόσχημα το ...συμφέρον του Αμερικανικού Έθνους. 
Χρειάζεται ο όρος "Αμερικανικό Έθνος" για να παίζουν με τα μυαλά των Αμερικανών φορολογουμένων προκειμένου να χρηματοδοτούν τους πολέμους της Νέας Τάξης ...ως δικούς τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ πολέμους. 
Και στην Ελλάδα , όσα χρόνια έπρεπε να παραμείνει μακριά από την επιρροή της Ρωσίας και των Βαλκανικών χωρών που ανήκαν στο Σοβιετικό Μπλοκ ... ο εθνικισμός ήταν υποχρεωτικός από το σύστημα και από τη CIA. Η αστυνομία έλεγχε ποιος δεν είχε Ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι. 
Σήμερα οι ίδιες υπηρεσίες έχουν ανθρώπους , που δεν συλλαμβάνονται ποτέ, οι οποίοι ξυλοφορτώνουν όποιον περπατήσει στο δρόμο κρατώντας Ελληνική Σημαία.
Άλλαξε το «δόγμα» ...αλλά όχι τα τζάκια που μας κυβερνούν και που παραμένουν ακριβώς τα ίδια εδώ κι εκατόν πενήντα χρόνια.





e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.