Σημαντικά Νέα

Τις 8.300 έφτασαν οι υπογραφές για να απολύσει ο ΑΝΤ1 τη Φαίη Σκορδά

Μια επίθεση δίχως προηγούμενο εξακολουθεί να δέχεται η Φαίη Σκορδά από θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, με αφορμή τα όσα δήλωσαν μέσα από «Το Πρωινό» εκείνη και ο συνεργάτης της Άρης Καβατζίκης για το τραγούδι με τα «Κατεχόμενα» μία μέρα πριν από το μοιραίο τροχαίο. 

«Το ότι δεν έχει τις σπουδές που θα έπρεπε εντάξει! Ακολουθεί τον δικό του δρόμο που αρέσει κιόλας. Μέχρι ποιο σημείο αρέσει; Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε… Αυτό με γεια του και με χαρά του!» είχε πει η παρουσιάστρια.

«Αλλά το να βγεις, να πας εκεί και να κάνει μια ομοιοκαταληξία χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο. Λίγο ψωνίζεσαι και δεν ξέρεις πού είναι τα όρια και μέχρι που σε παίρνει!» είχε προσθέσει.

Μόλις έγινε γνωστός ο τραγικός χαμός του τραγουδιστή, πολλοί ήταν οι θαυμαστές του που επέκριναν σφόδρα τη Φαίη Σκορδά μέσα από τα social media.

«Πρέπει να ντρέπεσαι γι’ αυτά που είπες για τον Παντελή Παντελίδη!», «μόνο ντροπή αισθάνομαι για σένα κι αν είχες ανθρωπιά θα έβγαινες δημόσια να ζητήσεις συγγνώμη γι’ αυτά που είπες» ήταν μερικά από τα σχόλια που της έγραψαν.

Την ίδια ώρα, στην πλατφόρμα κοινωνικών ψηφισμάτων Avaaz, θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστή μαζεύουν υπογραφές για την απόλυση της παρουσιάστριας από τον ΑΝΤ1, οι οποίες, αυτήν τη στιγμή, έχουν ξεπεράσει τις 8.300!

Στο πλευρό της Φαίης απ’ την άλλη βρίσκεται η γνωστή παρουσιάστρια της Κύπρου Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία μέσα από την εκπομπή της «Για Σένα» χαρακτήρισε υπερβολικό…


govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.