Σημαντικά Νέα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην Real News: Το ΟΧΙ θα είναι μια πράξη εθνικής υπερηφάνειας και ένας θρίαμβος

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απάντησε στις ερωτήσεις της Real News για το σημερινό δημοψήφισμα και την επόμενη μέρα.

- Τι καλείτε τον Λαό να ψηφίσει και γιατί;
Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Ο πολιτικός σαλτιμπαγκισμός δεν ανήκει στον κώδικα Αξιών και στην ηθική της Χρυσής Αυγής. Η θέση μας για το δημοψήφισμα είναι ΟΧΙ στην πρόταση των τοκογλύφων, τους οποίους το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο της χώρας μας παρουσιάζει σαν ευεργέτες. Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνκερ όπως ακριβώς θα πει ΟΧΙ στην πρόταση της κυβερνήσεως, η οποία πιστεύουμε ότι είναι ένα νέο Μνημόνιο. Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι κάποιοι φρόντισαν το Δημοψήφισμα αυτό να πραγματοποιηθεί μέσα σε κλίμα πανικού. Στην ομιλία μου στη Βουλή, το Σάββατο 27/6, επισήμανα και τόνισα με έμφαση ότι υπάρχουν ουρές στις τράπεζες και τα καταστήματα τροφίμων και από την Δευτέρα διάχυτη είναι η φήμη ότι θα κλείσουν οι τράπεζες. Με μία πρωτοφανή ανευθυνότητα η κυβέρνηση του Σύριζα προχώρησε σε δημοψήφισμα χωρίς να έχει εξασφαλίσει την ρευστότητα των τραπεζών. Οι ευθύνες της Ευρώπης και της ΕΚΤ είναι τεράστιες. Συμπεριφέρθηκαν στους Έλληνες με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στο τραπεζικό σύστημα και οι γερμανοί όταν κατέλαβαν τη χώρα το 1941. Η άρνηση παροχής ρευστότητας στον ελληνικό λαό ήταν ένα πισώπλατο μαχαίρωμα εις βάρος τους Έθνους μας. Ας μη χαίρονται γι’ αυτό ο Σαμαράς, ο Μπουτάρης και οι λοιπές δυνάμεις της εθελοδουλείας στην Ευρώπη των τοκογλύφων.

- Τι πρέπει να γίνει με τους εταίρους την Δευτέρα μετά το δημοψήφισμα;
Αυτό που πρέπει να γίνει πάνω απ’ όλα είναι ο Ελληνικός λαός να παραμείνει ενωμένος και να μην περάσουν τα διχαστικά μηνύματα. Οι χώρες της Ευρωζώνης και κυρίως η Γερμανία πρέπει να απολογηθούν στον Ελληνικό λαό για την τραγωδία την οποία ζούμε. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι καρπός της δικής τους πολιτικής πέντε ετών Μνημονίων είναι η σημερινή κατάσταση. Αυτό που προπαντός πρέπει να κάνει ο Ελληνικός λαός είναι η επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή, η οποία αποτελεί την μοναδική εγγύηση για μία Εθνική Οικονομία.

- Η πρόβλεψή σας για τις πολιτικές εξελίξεις μετά από ένα "ΝΑΙ" ή ένα "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα
Το ΝΑΙ θα λύσει τα χέρια σε όσους θέλουν να υποτάξουν την Πατρίδα μας στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο. Το ΟΧΙ θα είναι μία πράξη εθνικής υπερηφάνειας και στην κυριολεξία ένας θρίαμβος, αφού όλοι γνωρίζουμε μέσα σε ποιες συνθήκες γίνεται το Δημοψήφισμα αυτό. Πολιτικές εξελίξεις σίγουρα θα υπάρξουν, από τις οποίεςθα βγει δυνατότερη η Χρυσή Αυγή, ως δύναμη σταθερότητας και πολιτικής συνέπειας. Αυτό όμως που προπαντός προέχει είναι να μη διχαστεί Ελληνικός λαός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.