Σημαντικά Νέα

ΟΓΑ: Πιστώθηκε το οικογενειακό επίδομα στους δικαιούχους με λογαριασμό στην Εθνική

Πρίν από μια ώρα, πιστώθηκε το οικογενειακό επίδομα του Ο.Γ.Α.  στους δικαιούχους που δήλωσαν λογαριασμό της Εθνικής Τραπέζης. Καλό θα είναι όσοι έχετε λογαριασμό στην Εθνική και αναμένετε το επίδομα του Ο.Γ.Α να τσεκάρετε τους λογαριασμούς σας.
Όσοι έχετε δηλώσει λογαριασμό σε άλλη τράπεζα και δικαιούστε το παραπάνω επίδομα, τα χρήματα αναμένεται να εμφανιστούν αύριο το πρωί (αναγνώστρια μας ενημέρωσε ότι πρίν από λίγο μπήκαν και στη Πειραιώς!). Επίσης μην ξεχνάτε πως σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του διοικητή του Ο.Γ.Α. Δημοσθένη Βεργίνη, όσοι δεν έχουν υποβάλει το Α21, πρέπει να το πράξουν έως τις 15/1/2015 που λήγει η προθεσμία αλλιώς θα χάσουν το οικογενειακό επίδομα για το 2014.
Τέλος, υπάρχει περίπτωση αν εκκρεμούσαν δικαιολογητικά από το φάκελό σου και τα υπέβαλλες μετά το Μάρτιο, να μην πληρωθείς το οικογενειακό επίδομα. Δες περισσότερες πληροφορίες, εδώ.
Εμείς ευχόμαστε σε όλους να έχουν λάβει τα χρήματα, τα οποία πολλές οικογένειες αναμένουν για να κάνουν Χριστούγεννα, μιας που μας κατάντησαν πια να ζούμε από τα επιδόματα.
Καλές γιορτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.