Σημαντικά Νέα

Άψαλος: Συλλήψεις για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων

Συνελήφθησαν στην Άψαλο για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Οι ανωτέρω πραγματοποιούσαν συναλλαγές σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, στην Κατερίνη και τα Γιαννιτσά παραδίδοντας πλαστά
χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 5 ευρώ
Συνελήφθησαν προχθές (22.09.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 33 ετών, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι παραπάνω πραγματοποίησαν συναλλαγές σε συνολικά τέσσερα πρατήρια υγρών καυσίμων σε Γιαννιτσά, Κατερίνη, καθώς και σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, παραδίδοντας συνολικά 14 πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 5 ευρώ.
Μετά από αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω στην Άψαλο Πέλλας και συνελήφθησαν, ενώ σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 5 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και τρεις αποδείξεις, συνολικής ονομαστικής αξίας 50 ευρώ από τις συναλλαγές τους στα ανωτέρω πρατήρια υγρών καυσίμων.
Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 47χρονου ημεδαπού.
Κατασχέθηκαν 10 εκ των προαναφερομένων χαρτονομισμάτων ονομαστικής αξίας των 5 ευρώ τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.