Σημαντικά Νέα

Μετάνιωσε ο Ιβάν, τι γίνεται από εδώ και πέρα

Σε πρώτο πλάνο πέρασαν τα θέματα ασφαλείας

Αρκετές ώρες έμειναν σε αίθουσα του «Μακεδονία Παλλάς» ο Ιβάν Σαββίδης και οι στενοί του συνεργάτες, ύστερα από την ισοπαλία (1-1) με την Καλλονή στην Τούμπα. 

Σε πρώτο πλάνο πέρασαν τα θέματα ασφαλείας, με τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη να έχουν εκτενή συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Πρόκειται για τον υπεύθυνο ασφάλειας του συλλόγου, Παναγιώτη Πλιάτσικα, και κάποια άλλα στελέχη. 

Σε γενικές γραμμές, όμως, ήταν μία σύσκεψη που αφορούσε την επαφή με τον κόσμο. Ήταν φανερό ότι ο Σαββίδης μετάνιωσε για αυτό που έγινε και τον διαπληκτισμό του με τον συγκεκριμένο οπαδό. 

Μάλιστα, έγινε προσπάθεια να βρεθεί ο εν λόγω άνθρωπος για να πάει στο «Μακεδονία Παλλάς» και να συζητήσουν όλα τα θέματα που τους έφεραν σε σύγκρουση, με στόχο να ξεπεραστεί το επεισόδιο. 

Από εκεί και πέρα, συζητήθηκε πώς θα καλυφθεί το κενό που υπάρχει ανάμεσα στην επικοινωνία της ΠΑΕ (κατά κύριο λόγω του Σαββίδη) με τον κόσμο. Δηλαδή, ότι κανείς δεν μιλάει στον κόσμο για τη φετινή σεζόν και τα όσα έχουν προηγηθεί όλο αυτό το διάστημα. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που δημιουργεί ένταση και ερωτηματικά στους οπαδούς, με την ταυτόχρονη δυσφορία. 

*** Λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά πιθανό να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας σε φιλική αναμέτρηση. Αυτό υποστηρίζει ιστοσελίδα «sportline.bg», η οποία τονίζει ότι το ματς θα γίνει στη Βουλγαρία, καθώς εκείνη την ημέρα γιορτάζεται η ενοποίηση της Βουλγαρίας. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.