Σημαντικά Νέα

Κοντοπίδη...είσαι ωραίος!

Μπογδάνος. Τι μας έρχεται στο μυαλό ; Δημοσιογράφος ; Παρουσιαστής ; Ποιητής ; Τσίσα του Κοντοτπίδη στην καρέκλα του; Και ποια πρέπει να είναι τα προσόντα ενός ανύπαρκτου ...
που επιβλήθηκε από τον ΣΚΑΙ στους τηλεθεατές ως πρώτη μούρη ; Μα φυσικά η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ στο London Business School και η ΕΡΓΑΣΙΑ σε ΔΙΕΘΝΕΣ Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα στο όνομα του οποίου ΔΕΝ γίνεται ΚΑΜΙΑ αναφορά για ευνόητους λόγους. Σε ΤΡΑΠΕΖΑ δούλευε ο Μπογδάνος ...για να πετύχει χωρίς κόπο ... στη .Δημοσιογραφία.



Δείτε μία λίστα αυτών που φοίτησαν στον London Business School ώστε όλος ο πλανήτης να χορεύει στους ρυθμούς των τοκογλύφων! O Διευθυντής της σχολής ... ο περιούσιος... Andrew Likiermannπου ήταν και Διευθυντής της Τράπεζας της Αγγλίας και της Barclays των Rothschild. Ω, τι έκπληξις!



Αφού δηλαδή περάσει κανείς από τα σχολεία των σιωνιστών τοκογλύφων ... και μάθει καλά την ατζέντα ώστε να συνεισφέρει κι αυτός στην επέλαση της Νέας Τάξης... η επιτυχία στον χώρο των ΜΜΕ ...είναι εξασφαλισμένη. Ούτε ένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να μπει στη ζωή μας ...αν δεν είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ δημιούργημα...Γι' αυτό δεν ακούμε ποτέ την παραμικρή παραφωνία. Ούτε υποψήφιος στην Κοζάνη δεν μπορείς να είσαι αν δεν σε εγκρίνουν οι περιούσιοι από τη Νέα Υόρκη. 




Όλοι μαζί στην ίδια χορωδία να υμνούν τους δικούς τους θεούς κι ευεργέτες. 


Κοντοπίδη...είσαι ωραίος!



"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.